Termopane Botosani

RomanianEnglish

Usi de garaj

Usi de garaj Sectionale

Usa de garaj este cea mai mare deschidere a casei si ajunge uneori sa ocupe chiar si o treime din fatada acesteia. Din motive care tin de utilizarea eficienta a spatiului, de cele mai multe ori garajul este parte a casei si are deschiderea pe fatada acesteia, spre strada. Astfel, impactul usii de garaj asupra izolarii termice a locuintei si asupra aspectului exterior al acesteia este evident.

Ati accepta ca o suprafata de 4 sau 5mp din fatada casei sa fie neizolata termic, sa fie nefinisata sau sa aiba un finisaj care sa strice tot aspectul exterior al acesteia?  Categoric nu.

Usa de garaj prezentata in cele ce urmeaza are o izolatie termica de 40mm grosime si este disponibila atat in culori care imita nuantele lemnului cat si intr-o varietate de culori din gama RAL. Deasemenea, panourile usii de garaj sunt disponibile in doua modele estetice si in doua tipuri de texturi. Astfel, aveti libertatea de a alege exact acele combinatii de culori, modele si texturi care se potrivesc arhitecturii, finisajului si tamplariei casei dumneavoastra.

Nu in ultimul rând, fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj sunt cele care transforma investitia in confort termic si design placut intr-o investitie pe termen lung.

 

 

Izolare termică
– panourile sunt umplute cu spumă poliuretanică un material cu excelente propietăți termoizolatoare (la aceeași grosime spuma conferă un grad dublu de izolare față de polistiren).Culoare uniformă și rezistență
– prin procedeul de vopsire stratul de culoare este aplicat uniform și durabil pe întreaga suprafață a panoului.Rezistența la coroziune
– oțelul din care sunt făcute panourile este protejat împotriva oxidării cu un strat de zinc (oțel galvanizat).

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Powered by