Termopane Botosani

RomanianEnglish

Salamander Profil tricameral Design2D

Pe plan mondial a devenit o prioritate utilizarea materialelor si a produselor ECOLOGICE. Sistemul de profile SALAMANDER 2D este un sistem fabricat cu utilizarea partiala a materialulului reciclat, prin tehnologia ,,BIEXTRUZIUNII”. Calitatile fizice, mecanice si de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor de profile fabricate din materiale si cu tehnologie clasica.

SALAMANDER 2D deja la prima vedere se prezinta a fi un profil solid, dar elegant datorita liniilor suple si al unui design distinctiv care inspira incredere.

Argumentul forte al acestui profil este aspectul financiar. Tamplaria fabricata din profile sistem SALAMANDER 2D, echipata cu feronerie ROTO LIGHT, este produsul care corespunde nevoilor unei piete dominata de posibilitati din ce in ce mai modeste ale cumparatorilor imbinand o calitate corecta cu un pret avantajos.

Detalii tehnice:
– latime constructiva de 60mm si trei camere de izolare;
– garnituri de etansare sudabile TPE de culoarea GRI bagheta rotunjita;
– feronerie ROTO LIGHT (CENTRO cu mici modificari, zincat in loc de galvanizat);
– sunt disponibile cercevele de usi intermediare de dimensiuni mari, 104 mm care permit realizarea de usi de balcon precum si de usi de trafic avantajoase din punct de vedere al costurilor;
– maner fereastra cu un design clasic;
– coeficientul de transfer termic Uf = 1.5W/m2K;
– izolare fonica pana la 46 dB;
– clasa de siguranta la efractie CLASA 2.

Produse:
-ferestre
-usi de balcon
-usi interioare
-usi exterioare (inclusiv paneluri ornamentale)
-ferestre si usi culisante

Culori disponibile: alb

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Powered by