Termopane Botosani

RomanianEnglish

Plase anti insecte tip rulou

Caracteristica principala a acestor plase este caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange sita. Aceasta are atat rol de protectie (intrucat pastreaza sita in siguranta pe timpul iernii), cat si rol estetic (ofera eleganta produsului). Caseta plasei este fabricata din aluminiu extrudat si este pozitionata in exteriorul ferestrei.

Cealalta componenta importanta a plasei, care contribuie atat la rezistenta ei, cat si la aspectul foarte placut, este sita din fibra de sticla ignifuga. Aceasta este prevazuta cu ochiuri foarte fine, ceea ce o face foarte eficienta impotriva tuturor insectelor.  Acest tip de plasa are ghidaje din aluminiu extrudat cu camera de montaj, de aceea nu necesita precadru. Datorita acestui lucru, este foarte rezistenta si poate fi fabricata pe orice dimensiune.

In partea inferioara, plasele rulou sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica. Poti opta pentru montarea unei frane siliconice, care previne accidentele si prelungeste durata de viata a plasei. Rolul acestei frane este de a mentine o viteza optima de ridicare a plasei, astfel incat sa nu defecteze mecanismul de actionare.

Actionarea plasei se realizeaza cu snur. In cazul in care doresti sa montezi sirulouri exterioare, poti opta pentru rulouri cu plasa incorporata. De asemenea, in cazul in care ai deja rulouri exterioare montate la ferestre, le poti adauga plase antiinsecte. Este necesar sa stii ca plasa tip rulou este singurul tip de plasa care poate fi montat la rulouri.

CULORI

Pentru plasele tip rulou ai la dispozitie variante de culori standard si optionale. In cazul acestor plase se pot vopsi ghidajele si caseta. Poti alege din gama standard culoarea alba sau culoarea maro deschis. Din gama optionala poti alege o culoare din paletarul RAL sau o culoare imitatie lemn – stejar auriu, mahon, nuc. Colorarea se realizeaza intr-un proces de vopsire electrostatica, care garanteaza rezistenta mare a culorii.

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Powered by