Termopane Botosani

RomanianEnglish

Plase anti insecte pe balamale

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestor plase este structura clasica, simpla si eleganta, care se potriveste atat la ferestre, cat si la usi. Avand o structura simpla, le poti monta si demonta de cate ori ai nevoie. Iti recomandam sa le indepartezi in timpul iernii, pentru a le proteja de intemperii si pentru a le asigura o durata de functionare indelungata.

Le poti utiliza atat in locuinta personala, cat si la birou. Imbina placut elementele practice cu cele estetice. Din categoria beneficiilor practice fac parte: calitatea inalta a materialelor; actionarea usoara; deschiderea spre exterior, care economiseste spatiul din casa sau birou; dimensiunile mari pe care le pot avea (lungimi de pana la 1500 mm si inaltimi de pana la 2500 mm). Nu in ultimul rand, structura lor permite montajul pe orice tip de tamplarie, fara a o modifica in niciun fel.

In ceea ce priveste rezistenta componentelor sale, plasa pe balamale este realizata dintr-un cadru de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si dintr-o sita din fibra de sticla ignifuga cu ochiuri fine. Prinderea plasei este pe balamale, iar fixarea se realizeaza cu ajutorul coltarilor (structuri care ii ofera o rezistenta deosebita).

In categoria caracteristicilor estetice este cuprinsa posibilitatea de vopsire intr-o gama variata de culori. In acest sens, te invitam sa accesezi sectiunea Detalii tehnice.

CULORI

Pentru plasele pe balamale poti opta pentru o culoare standard sau pentru o culoare optionala. Componentele care pot fi vopsite sunt ramele plaselor. Astfel, poti alege culoarea alba sau maro deschis din gama de culori  standard sau orice nuanta RAL, precum si culori imitatie lemn – stejar auriu, mahon, nuc – din gama de culori optionale. Culorile sunt fixate prin procedeul de vopsire in camp electrostatic, care le asigura rezistenta pe toata durata de viata a produsului.

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Powered by