Termopane Botosani

RomanianEnglish

Jaluzele verticale

Mereu elegante, jaluzelele verticale au reprezentat dintotdeauna cea mai bună alegere pentru controlul luminozității unei încăperi. Jaluzelele verticale rămân în continuare cele mai căutate sisteme de protecție solară. Extrem de practice și ușor de întreținut, constituie un element foarte important utilizat pentru decorarea încăperilor: birouri, săli, camere, înlocuind cu succes perdelele sau draperiile clasice.

Datorită umbrei pe care o creează într-o încăpere, jaluzelele verticale asigură un plus de răcoare în perioada caldă a anului. Jaluzele verticale au și rolul de a vă proteja intimitatea dumneavoastră și a familiei, dându-vă posiblitatea de a vă feri de privirile trecătorilor sau a vecinilor. Disponibile într-o gamă largă de culori și modele, jaluzelele verticale satisfac toate gusturile și cerințele estetice necesare decorării unei locuințe sau a unui birou.

Materialele sunt dintre cele mai diverse, poliester, bumbac, fibrムde sticlムsau PVC, semitransparente sau opace, simple sau în combinații de culori.

Șina din aluminiu poate fi executatムcu deschidere laterală sau de la mijloc și poate fi montată pe perete, pe tavan, pe tavan înclinat etc.

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Powered by