Termopane Botosani

RomanianEnglish

Ferestre cu profile REHAU Euro Design 60

Alternativa economică pe adâncime constructivă de 60 mm pentru proiecte în

Cu suprafata neteda si inclinatiile elegante de 45 grade, ferestrele din profile REHAU Euro Design 60 confera un aspect estetic fiecarei case. Doua randuri de etansari impiedica patrunderea curentului, a prafului si a apei, mentinand un climat placut in locuinta

Adâncime constructivă: 60 mm / garnitură de contact
Număr de camere: 3 camere
Izolare termică: Uf= 1,6 W/m2K
Fonoizolare: până la clasa de izolare fonică 4 (VDI 2719)
Etanşeitate la curenţi de aer/averse: până la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

Construcţii vechi sau noi cu solicitări reduse în ceea ce priveşte izolarea termică şi designul Construcţia de ferestre şi uşi de balcon Construcţii de obiecte

Suprafeţe netede, uşor de întreţinut Falt înclinat în rame pentru direcţionarea îmbunătăţită a apei şi facilitarea curăţării Caracteristici statice optime datorită armăturilor cu adâncime mai mare Armături identice în rame şi canaturi, pentru o depozitare raţională Opţional, garnituri coextrudate pentru un finisaj raţional Ecologice, deci reciclabile

Optică elegantă prin suprafeţe înclinate la 15° Numeroase posibilităţi de personalizare prin paleta variată de folii decorative, cât şi prin vopsire Debavurare la 0,2 mm pentru toate profilele color fără costuri suplimentare.

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la întretinere
Ferestrele dumneavoastra trebuie sa va bucure timp îndelungat si sa nu va dea mult de lucru. De aceea ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 sunt executate numai la un nivel ridicat de calitate. Astfel ele îsi mentin caracteristicile, iar datorita suprafetelor netede sunt si usor de întretinut.

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 se realizeaza numai din materiale de foarte buna calitate si sunt executate cu maxima atentie. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la intemperii si contribuie pe termen lung la mentinerea si cresterea valorii casei dumneavoastra.

Pentru ca nimic sa nu va tulbure linistea
Chiar si atunci când afara este zgomot puternic,ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 au grija ca in locuin]a dumneavoastra sa fie o liniste placuta, mai ales când în imediata dumneavoastra vecinatate se gasesc surse de zgomot puternice.

Pentru astfel de locuri, expuse unor solicitari fonice deosebite, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 pot fi adaptate individual la cerintele dumneavoastra specifice, asigurând o protectie care poate merge pâna la clasa 4. Astfel confortul dumneavoastra este asigurat chiar si în cazul în care zgomotul exterior este extrem de ridicat.

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Powered by