Termopane Botosani

RomanianEnglish

Despre noi

12 de ani de evolutie

CDV THERMO CONSTRUCT, firma infiintata in 2008 in Botosani, comercializeaza si monteaza o gama larga de produse necesare unei locuinte care doreste a fi eficienta si sigura.
Suntem deschisi noilor oportunitati si proiectelor dintre cele mai complexe si ne dezvoltam continuu pentru a oferi clientilor produsele si serviciile de care au nevoie.
Venim in intampinarea lor cu produse de calitate si vasta experienta in ceea ce priveste proiectarea executia si montarea TAMPLARIEI DIN PVC indiferent de complexitatea proiectului.
Va punem la dispozitie produse executate cu utilaje moderne, la fabrici de prestigiu, cu experienta de peste 10 ani, in tara si strainatate.

Suntem specializati

Tamplarie din pvc cu geam termopan , marca Rehau, feronerie roto sau GU, Tamplarie din aluminiu, rulouri pentru exterior din aluminiu, usi pentru garaj, jaluzele verticale, plase anti insecte, glafuri, balustrade de inox, confectii metalice din fier forjat, placari cu bond, amenajari interioare, copertine.

Recomandare

Un client multumit reprezinta o foarte buna forma de promovare. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza datorita recomandarii firmei de catre clientii vechi. Este un lucru de care suntem mandri, dar care in acelasi timp ne face sa fim atenti.

Obiective

Inca de la infiintare, obiectivul nostru de baza a fost si va ramane acela de a asigura servicii de inalta calitate in conformitate cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Suntem convinsi ca putem prospera si evolua doar prin indeplinirea dorintelor clientilor nostri. Tocmai de aceea utilizam toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, sa prezentam un produs de cea mai buna calitate.

Calitate

reprezinta valoarea de baza a firmei noastre. Aceasta ne motiveaza sa furnizam servicii complexe si rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltam.

Initiativa

chiar daca fiecare client este unic, noi gasim intotdeauna solutii pentru acestia. De aceea, stimulam initiativa si cautarea respectivelor solutii care sa se potriveasca cerintelor clientilor nostri.

Profesionalism

tindem spre performanta prin munca in echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile in realizarea fiecarei constructii.

Call Now Button
Deschide chatul
Deschide chatul
Powered by